Barcelona

Manteniment informàtic al barcelonès

 

Barcelona, Badalona, Santa coloma de Gramanet i Sant Adrià del Besòs

 

Proveïm de l’ equipament que necessita qualsevol empresa, autònom o particular, sempre amb la millor relació qualitat preu, amb els que obtindreu un rendiment màxim.La Professionalitat i la llarga experiència del personal que l’ atendrà l’ hi donaran sempre el servei que vostè necessita per cada feina que ens confia.

 

Ordinadors

Realitzem el manteniment dels seus equips al mateix domicili o al nostre taller. Reparem tot tipus d’ equips i perifèric informàtics, servidors, PC, portàtils, impressores, plotter, scaner, videoprojectors, sai ...

Servidors

Brindem el servei d’instal·lació, configuració i suport a servidors basats en tecnologia Linux i Microsoft Windows.

Impressores

Disposem d'un estoc permanent de peces originals que permet al nostre servei tècnic realitzar les reparacions immediatament.

Servei tècnic remot

Gràcies al nostre sistema d'ajuda remota, podem solucionar la majoria de problemes tècnics del client a través d'internet.

Administració i gestió de xarxes

El nostre personal dissenyarà i implementarà la xarxa que necessita ja sigui cablejada o wifi i sempre adaptada a les seves necessitats reals. També realitzem manteniment de xarxes ja existents.

Consultoria IT

Auditem les seves instal·lacions per oferir recomanacions i suggeriments segons les seves necessitats. Podem ajudar a posar en funcionament un projecte puntual.