Backup remot

La millor eina per la seguretat de l’empresa, les còpies de seguretat al núvol.

Vols provar la còpia de seguretat remota?

Demana una prova gratuïta durant tot un mes sense cap cost del nostre servei de còpies remotes.

Sol·licitala ara

SOM informàtica Remot és un servei de còpia remota de dades, via Internet, amb les màximes garanties de seguretat i confidencialitat. Es tracta d’un servei multi plataforma, automàtic i flexible, preparat per copiar sistemes Windows, Linux i Mac. La informació s’envia des de l’equip informàtic del client al centre de dades de SOM informàtica mitjançant protocols d’encriptació per garantir la seguretat de la transmissió. La restauració de dades es pot realitzar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Automatitzat

SOM informàtica Remot li permet automatitzar tot el procés de backup. Simplement ha de tenir el seu ordinador engegat i connectat a Internet. Podrà recuperar les seves dades online des de la seva oficina, o sol·licitar la recuperació mitjançant un dispositiu extern com DVD, disc dur...

Seguretat

El servei SOM informàtica Remot li ofereix una alta fiabilitat. Les dades s’emmagatzemen en un centre de dades amb les ultimes mides de seguretat. A més, la informació està replicada en diferents servidors del nostre Data Center per garantir la integritat de forma constant.

Seguiment diari

Despreocupis de les còpies. Els nostres tècnics revisaran diàriament sense cap cost afeixi't que la còpia de seguretat s'ha fet correctament i rebrà un correu detallat.

Tecnologia

SOM informàtica Remot redueix al màxim el volum de dades a transmetre possibilitant la realització de backup remots de grans volums d'informació. Optimitza els recursos del sistema client , assegurant que la còpia de GigaBytes originals d'informació es faci per diferenciació binària i es transmeti en el menor temps possible .

Compliment de la LOPD

El nostre servei li garanteix el compliment de la LOPD . La informació es comprimeix , s'encripta i s'externalitza, Les dades s'emmagatzemen en els nostres datacenters encriptats , i el client és l'únic que coneix la clau de xifrat.

 T’assessorem per triar el paquet de backup remot més adequat per a tu.

Truca’ns i demana la teva oferta personalitzada al 933969077 o envia’ns un correu a info@sominformatica.cat

¿Prefereixes que et truquem?

    El teu nom *
    El teu correu (obligatori)
    El teu telèfon